-Tag from Is-  

Posted by Ahlia 'Ammar

Bismillahirrahmanirrahim..dah lama tak update blog..dah bersawang dah blog ni..huhu..kepada cik is..maap ya baru nak jawab tag is..saja jwb lambat sikit (padahal terlupa nk jwb…huhu..) syukrn kathir pada cik iSs yg sudi mberi award!

Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.

Dah..!!hu~

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Erm..sapa ya??! pemberi award adalah ISLINDA BT IBRAHIM..!! huhu..is..izinkan daku membuka rahsia hidupmu..haha~..is neh bdk ict..menbod intecHss tu…!hehe…seorg yg byk ckp..suka ckp..apa2 yg bkaitan ngn cakap bg kat is..hehe..is ni seorg yg sgt berkaliber, berdedikasi, bertanggungjawab dan ‘ber2’ yg lain...huhu…trutamanya dlm bab2 kewangan..manthop bendahari HBB neh...!!hehe..bittaufiQ wa najaH kt gOmbak nnt..huhu..rindu is…..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

Fakta?? kalau auta bleh??hu~ok,ini biodata..he~

-namaku membawa maksud kesucian,kebersihan dan yg sewaktu dengannya

-berasal dari sebuah negeri jelapang padi di utara tanah air

-lahir 23 Sya’ban 1409 H

-mendapat pendidikan awal dari ibu bapa sejak dari lahir

-mula mengenal abjad ketika berusia 5 tahun di salah sebuah taski Abim

-dihantar bersekolah rendah di sebuah sekolah berhampiran rumah selama 6 tahun

-meneruskan pengajian ke sebuah sekolah menengah harian biasa

-menerima tawaran ke salah sebuah sekolah tajaan MARA di utara

-melanjutkan pelajaran ke salah sebuah ipta di ibu kota

-sekarang sedang bercuti di rumah…..

Itu saja tentang saya..sekian!~

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

Hmm..nak pilih sapa plak ya??! Sapa2 yg rasa teringin nak jawab tu sila la jawab..jgn malu2~

p/s: che ana n cik shiro wajib..hehe

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:

"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda"

Alhamdulillah, selesai sudah saya menyempurnakan tag yang diamanahkan oleh cik is..hehe..syukran kathir lg skali 4 da frenshipz award!~ wslm

This entry was posted at Sunday, July 05, 2009 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 nasihat dari sahabat

huhu~abes r bocor rahsia is..kui3
ape r wan..is x teror bab wit2 neh..tobat dh..hehe..
rindu wan gak..

July 5, 2009 at 11:39 PM

Post a Comment

Semangat Palestina yang takkan pernah padam!

Followers

ღ halawatul iman ღ